Kad Kredit Mercedes-Benz Malaysia dengan Maybank Dilancarkan

Mercedes-Benz Malaysia telah melancarkan kad kredit Visa jenama bersama dengan kerjasama Maybank, menawarkan diskaun pemegang kad sehingga 10% untuk alat ganti kenderaan asal, barangan rasmi dan aksesori. Kad Mercedes-Benz, yang disifatkan sebagai mengutamakan industri, juga menawarkan diskaun sehingga 8% apabila membeli program Waranti Terhad Lanjutan jika perlindungan melebihi tempoh jaminan empat tahun standard diperlukan. 

Kad Kredit Mercedes-Benz

Kad kredit logam juga menyediakan pulangan tunai petrol sebanyak 3% (terhad pada RM50 sebulan), sehingga 40% untuk makan malam di hotel Marriott Bonvoy, yuran hijau percuma di 100 padang golf di seluruh negara, dan akses percuma ke Plaza Premium Lounge di seluruh dunia. 

Pendapatan tahunan sekurang-kurangnya RM100,000 diperlukan untuk melayakkan kad tersebut, dan yuran tahunan RM800 boleh diketepikan dengan perbelanjaan minimum RM80,000 setahun.

Dokumentasi dan Maklumat yang Diperlukan untuk Permohonan Kad Mercedes-Benz

Untuk memohon Kad Mercedes-Benz, anda perlu menyediakan dokumentasi dan maklumat tertentu. Ini termasuk salinan kad pengenalan atau pasport anda (kedua-dua belah pihak), termasuk pemohon tambahan, borang BE terkini dengan resit cukai rasmi, slip gaji tiga bulan terkini dan aktiviti akaun simpanan/akaun semasa enam bulan terkini kenyataan.

Jika anda bekerja sendiri, anda juga perlu menyediakan salinan pendaftaran perniagaan anda dan penyata bank enam bulan terkini. Adalah penting untuk memastikan bahawa semua maklumat yang diberikan adalah tepat dan terkini, kerana ini boleh meningkatkan peluang anda untuk mendapatkan kelulusan.

Dengan menyediakan dokumen ini, anda boleh menyelaraskan proses permohonan dan memudahkan untuk mendapatkan faedah dan ganjaran eksklusif yang ditawarkan oleh Kad Mercedes-Benz. Mohon Sekarang Disini

Naib presiden eksekutif kanan Maybank dan ketua kad, perkhidmatan kewangan komuniti kumpulan, B Ravintharan berkata bahawa bank itu berbesar hati untuk bekerjasama dengan Mercedes-Benz Services Malaysia untuk menjadi yang pertama dalam sejarah automotif Malaysia yang memperkenalkan satu-satu-jenisnya. , kad logam yang menawarkan faedah eksklusif dan mewah kepada pelanggannya.

source: https://paultan.org/2023/04/07/mercedes-benz-card-launched-in-malaysia/