review Bossman impact wrench – Sepana impak hebat

 Jika mekanik motosikal atau pemain DIY disini saya review Bossman impact wrench yang pasti sesuai sangat untuk kerja-kerja anda. Anda tahu bahawa mempunyai alatan yang betul adalah penting untuk menyelesaikan kerja dengan cekap dan berkesan. 

Satu alat yang semestinya ada dalam kotak sepana anda ialah BOSSMAN 20V 1/2” Cordless Brushless Impact Wrench Driver 4.0Ah Battery BIW-919. Sepana impak berkuasa ini direka untuk mengendalikan kerja yang sukar dengan mudah dan sesuai untuk penggunaan industri dan separa pro.

Sepana impak Bossman hebat
Check Harga Shopee

Pengalaman menggunakan Bossman Impact wrench

Hampir setahun saya telah menggunakan Bossman impact untuk kerja bengkel motor saya, jujurnya saya berpuas hati. Membantu dalam kerja membuka dan pasang enjin dengan baik seperti air impact. Paling bagus ianya adalah mudah alih walaupun kurang power berbanding air impact.

Bateri cukup tahan lama, pada masa post ini ditulis bateri sudah satu minggu tidak caj, tapi masih 3 bar. Ya kurang pakai, tapi yang nyata ia tidak susut tenaga.

mainkan video

Ciri Bossman Impact Wrench – Produk diskripsi

Salah satu ciri menonjol BOSSMAN Impact Wrench ialah reka bentuknya yang teguh dan berkuasa. Dengan tork maksimum 300Nm dan kelajuan tanpa beban 2500rpm, sepana impak ini boleh mengendalikan tugas seperti memandu tayar dan melonggarkan bolt degil dengan mudah. Motor tanpa berus juga merupakan ciri utama, kerana ia lebih tahan lama dan cekap daripada motor berus karbon tradisional.

Satu lagi kelebihan BOSSMAN Impact ialah reka bentuk tanpa wayarnya. Tidak seperti sepana impak lain yang memerlukan pemampat untuk beroperasi, alat ini menggunakan bateri 20V 4.0Ah, menjadikannya lebih mudah dan ringan. Bateri dan pengecas yang disertakan juga bermakna anda boleh menggunakan alat ini terus dari kotak.

Sepana Impak ini juga dilengkapi dengan lampu LED, yang merupakan ciri yang berguna apabila bekerja di kawasan gelap atau kurang cahaya. Lampu lampu LED hadapan menerangi kawasan kerja semasa sepana impak sedang digunakan, manakala lampu suluh di bahagian belakang memberikan keterlihatan tambahan dalam situasi kecemasan.

Selain ciri prestasi dan kemudahannya yang berkuasa, mesin Impak BOSSMAN juga serba boleh. Dengan pilihan putaran ke hadapan dan belakang, anda boleh menggunakannya untuk mengetatkan dan melonggarkan skru. Ini menjadikannya alat yang hebat untuk pelbagai tugas, daripada pemasangan perabot hingga pembaikan automotif.

Secara keseluruhannya, BOSSMAN 20V 1/2” Cordless Brushless Impact Wrench Driver 4.0Ah Battery BIW-919 ialah alat terkemuka yang perlu ada dalam setiap kit alatan setiap mekanik motosikal atau peminat DIY. Prestasi yang berkuasa, ciri kemudahan dan serba boleh menjadikannya pelaburan yang hebat untuk sesiapa sahaja yang ingin menyelesaikan kerja dengan betul.