Minyak castrol Go untuk motor lama

Gambar minyak castol go

Minyak castrol Go 4T

Motor-motor lama saya isikan dengan minyak hitam  Castrol Go! saja..harga pun murah siap isi Rm 14 saja harganya.Minyak Castrol ini sesuai untuk motor pergi balik kerja dan motor-motor sudah lama pakai,motor baru pun boleh pakai tapi saya cadangkan pakai dengan minyak  gred lebih tinggi sikit.Inilah minyak hitam paling murah yang saya stock di bengkel saya..sebab Castrol memang terpercaya dari dulu lagi,walaupun murah tapi masih boleh dipercayai..haa

Keterangan minyak: Castrol Go! adalah minyak enjin berkualiti tinggi yang direkacipta khas untuk motosikal 4 lejang.Dirumuskan dengan kepakaran Castrol dalam pembuatan pelincir motosikal,Castrol Go! 4T menggunakan Castrol’s Trizone Technology untuk memastikan perjalanan anda lancar sepanjang masa.

Castrol Trizone Technology melindungi enjin,klac dan gear untuk menjaminkan fungsi terbaik ketiga-tiga komponen kritikal ini.Sesuai untuk semua jenama motosikal 4 lejang,sama ada yang menggunakan karburator ataupun suntikan bahan api.

Memenuhi piawaian API SG dan JASO MA2.

Spesifikasi Casrol Go!

20W-40
APi SG
JASO MA2

Sesiapa belum cuba beli sekarang Castol Go!,botol warna putih.Minyak untuk motor lama dan baru dengan harga paling jimat.